imagine stire

HC Dunarea Braila - HC Zalau 27-23 (12-11)

HC Zalău a pierdut duminică cu scorul de 23 – 27 partida susţinută pe terenul echipei HC Dunărea Brăila, suferind a patra înfrângere din actualul sezon al Ligii Naţionale

HC Zalău şi HC Dunărea Brăila s-au întâlnit în derby-ul rundei a zecea a Ligii Naţionale, într-o partidă disputată duminică, în Sala Sporturilor “Danubius” din Brăila. Jucătoarele pregătite de Gheorhge Tadici au cedat la o diferenţă de patru goluri, 23 – 27, după ce la pauză gazdele au avut avantaj minim, 12 – 11.

“Au fost momente în care am jucat de la egal la egal cu echipa din Brăila. Din păcate, în jocurile din deplasare nu avem constanţă în evoluţie. A fost şi o deplasare dificilă, cu 11 ore şi jumătate de drum. Jucătoarele care în prima repriză au fost în neconcordanţă cu ceea ce am pregătit pentru acest joc, au evoluat mai bine în a doua, iar cele care au avut o evoluţie bună în prima repriză nu au făcut-o la fel în partea a doua. Constantinescu a ratat chiar şi o aruncare de la şapte metri în prima repriză, iar în partea a doua a marcat şase goluri. Puiu a marcat cinci goluri în prima repriză, după care nu a mai marcat niciun gol, iar în aceste condiţii, lucrurile se dezechilibrează la nivel de echipă. Avem jucătoare, cum este Klimek sau Rob, care joacă bine acasă pe postul de centru, iar în deplasare nu o mai fac la fel. Nici extremele nu ne-au ajutat deloc, iar evoluţia portarilor nu a fost constantă. Dacă Inculeţ a avut câteva intervenţii bune, Mureşan şi Diaconu au fost depăşite de forţa de aruncare şi de viteza de execuţie a adversarelor. Ada Moldovan şi Tiron ne-au dat goluri cam de peste tot. Dunărea Brăila are şi un portar, Dobre, care în zi de graţie decide soarta unui joc. În prima repriză a avut 11 intervenţii”, a explicat Tadici eşecul de la Brăila.
Adversara Zalăului din etapa viitoare, Universitatea Alexandrion Cluj, a câştigat meciul din ultima rundă cu scorul de 26 – 21 în faţa echipei CSM Unirea Slobozia. Managerul Gheorghe Tadici speră, însă, ca echipa pe care o conduce să obţină maximum de puncte din următoarele două dispute.
Partida dintre HC Zalău şi Universitatea Jolidon Cluj este programată vineri, începând cu ora 16:45, în Sala Sporturilor.
Finanţator HC Zalău: Consiliul Judeţean Sălaj. Acţionari: Inserco, Total AS, Ady Com, Damco Press. Colaboratori: Cento Group, Hanul Drumeţilor, Brilliant Parc, SC STC Invest SRL, Vidalis, Magazin Sălăjean, Sălăjeanul TV şi Accent Art.

Text/Foto: Marius Morar

Vezi toate stirile

Urmatorul meci

Stema HC Zalau
VS
Stema CSM Bistrita

27 Octombrie, ora 18:00

Sala Sporturilor Gh. Tadici

HC Zalau - CSM Bistrita

Clasament echipe

L Echipa Pct
1 CSM Bucuresti 15
2 SCM Craiova 15
3 ASC Corona 2010 Brasov 12
4 HCM Rm Valcea 9
5 CSM Bistrita 9
6 CSM Roman 9
7 CS Magura Cisnadie 6
8 HC Dunarea Braila 6
9 HC Zalau 6
10 CSU Danubius Galati 6
11 CS Rapid Usl Metrou Bucuresti 6
12 U Cluj 3
13 AHCM Slobozia 3
14 CSM Slatina 0
Logo EHF Logo EHF Logo LPH